ورود/ ثبت نام

شناخت تیپهای مختلف تستها

شناخت تیپهای مختلف تستها

در گروه آموزشی دکتر رضایی در رابطه با شناخت تیپهای مختلف تستها با داوطلب صحبت می شود، اگر شما هم هنوز با تست های مختلف کنکور آشنایی ندارید، بهتر است ادامه این مطلب را بخوانید. داوطلب خوبم، حالا که توی جمع بندی دی ماه قرارداریم، واجبه که با تیپ های مختلف تستها آشنا بشی.

تست اصلی کنکور، تیپهای مختلف و مشخصی دارن، مثل شمارشی، جای خالی، محاسباتی و…تو باید اول توی مرحله ی جمع بندی نسیت به تیپ بندی سوالات برای هر درس شناخت پیدا کنی و توی ذهنت اونها رو به صورت دسته بندی داشته باشی.

و بعد از اون باید از خودت شناخت پیدا کنی که توی کدوم تیپ قوی و توی کدوم یکی ضعیف هستی. و حالا وقتشه که تلاش کنی نقاط قوتت رو حفظکنی و همچنان روی نقاط ضعفت هم وقت بذاری، اما مهمترین چیز توی این زمینه آگاهی ایه که از تسلطت بدست میاری. این آگاهی به تو کمک میکنه توی آزمونهات بتونی بهتر زمان رو مدیریت کنی و اولویت بندی مناسبی طبق تیپ هر تست انجام بدی. پس سعی کن از تمام تیپ های موجود تستها، تست بزنی که شناخت کافی رو بدست بیاری و به ذهنت نظم بدی.

شناخت تیپهای مختلف تستها

تاثیر استرس بر عملکرد مغز

استرس در حد معمول برای زندگی ضروریه و مشکل حادی رو بوجود نمیاره، اما استرس زیاد باعث مشکلات جسمی و روحی جدی و اختلال در زندگی روزمره ی ما میشه! قبلا در مورد راه های بالا بردن سرعت عمل مغز صحبت شد، اما تاثیر استرس مکرر باعث بیماری های جسمانی از جمله دیابت و بیماری های قلبی میشه. اما بیشترین تاثیری که استرس روی بدن میذاره، مربوط به مغزه! یعنی دقیقا هسته ی یادگیری انسان.

داستان تاثیر استرس و اضطراب بر مغز به این شکله: مغز به طور طبیعی از برخی مولکول های در حال گردش در خون توسط سد مغزی-خونی محافظت می شود. اما تحت استرس مکرر، این سد نشتی پیدا می کنه و پروتئین‌های التهابیِ در گردش می توانند وارد مغز بشن.هیپوکامپ مغز یک منطقه کلیدی برای یادگیری و حافظه است که به ویژه در برابر چنین تعرضی آسیب پذیر است. مطالعات انجام شده درباره مغز انسان نشان داده كه التهاب می تونه بر سیستم های مغزی مرتبط با «انگیزه» و «چابكی» ذهن تأثیر منفی بذاره!

به خوبی مشخص شده است که استرس مزمن میتونه منجر به افسردگی بشه که عامل اصلی ناتوانی در سراسر جهانه. استرس مزمن در نهایت باعث تغییر در مواد شیمیایی موجود در مغز، از جمله سروتونین می شه که شناخت و خلق و خوی فرد رو تنظیم می کند. سروتونین برای تنظیم خلق و خو و داشتن حس خوب به زندگی از اهمیت زیادی برخورداره.‌‌ این به معنای واقعی یعنی فاجعه! پس لطفا راهکارهای کاهش اضطراب رو توی پستهای قبل اجرا کن و اجازه نده استرس تورو کنترل کنه.

۶ ماه آخر، تعیین کننده ی رتبه ی توئه!

رفیق میتونم هزاران مورد رو برای شما مثال بزنم که یکسال زمان گذاشتن و خیلی هم خوب شروع کردن اما با گذشت زمان بی انگیزه شدن و کم کم مسیر رو رها کردن! و این به چه معناست؟ این نشون میده که استمرار در مطالعه و تلاش، رمز اصلی موفقیته. پس کسی برندست که توی تلاش کردنش استمرار داشته باشه. و همچنین از اهمیت این بخش تز مسیر غافل نباشه! حالا بیا و ازاین نکته استفاده کن، اگر فکر میکنی امسال رو از دست دادی با تکیه بر استمرار تلاشت میتونی همین الان هم شروع کنی و به هدفت برسی! پس فرصت رو از دست نده و باتوکل به خدا تلاش کن، چون: این ۶ ماه پایانی خیلی از رتبه هارو جابجا میکنه!!!